ápr.
03.

Csucsu Eger Rally Előtt

Csucsu-t is elkaptuk egy interjúra Eger előtt :) !

nyolcas.jpg

Hogy álltok az idei felkészüléssel ?

Az idén már túl vagyunk két Európa bajnoki futamon ahol áztunk, fáztunk, ezeken a versenyeken nagyon sokat tapasztaltunk, sokat tanultunk. Mentálisan és testileg is késznek érzem magam az idei évre, fel vagyok vértezve.

csucsu001_1.jpg

Milyen terveid vannak az idei évre ?

Szeretnék 8 ERC futamon rajthoz állni a C2R2-vel és indulni a magyar futamokon is egy Evo IX R4-el. Bízom benne, hogy mindkét kupában jó eredményt érünk el az év végén.

Ki lesz a legnagyobb ellenfél ?

A stopper ERC-ben és ORB-ben is nagyon gyors pilóták vannak, külföldi nehézségek az ismeretlen pályák, a magyar nehézségek pedig az ismeretlen autó, úgyhogy ha nem is egyes személyekben, az egyes versenyeken mindig adódik valami, amivel meg kell majd küzdenünk.

csucsu002_1.jpg

Szereted az Egri gyorsokat ?

Egerrel elszámolni valóm van, ugyanis kétszer indultam Eger Rally-n és egyszer sem értem célba. A pályákat nagyon szeretem, jó tempósak.

Milyen eredménnyel lennél elégedett ?

Ha meg tudnám szorongatni néhány gyorson az élbolyt, annak már nagyon örülnék.

Köszi !

A bejegyzés trackback címe:

https://rallylikes.blog.hu/api/trackback/id/tr625193692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása