ápr.
23.

Pinkiék Miskolc előtt

A Pinki Rally Team navigátorát, Érsek Krisztiánt és Tóth Andrást a csapat szervízfőnökét  kérdeztük Miskolc előtt.

egy_1.jpg

Milyen tervekkel vágtok neki az idei évnek ?

Nem szeretnénk több versenyt kihagyni az évbe, és minden versenyen célba szeretnénk érni, technikai sport lévén ez se könnyű kihívás.Ez az elsődleges célunk, és persze mint mindenki mi is szeretnénk év végén dobogóra állni.

Hogy áll az autó ?

Ha minden igaz az autó a következő futamra többek között kap egy másik, keményebb,stabilabb futóművet és még kisebb munkák is vannak rajta (belülről festés stb.).A srácokkal hétvégén elkezdjük a munkát gőzerővel és alaposan átnézzük az autót a versenyre, mert szoktak ilyenkor érdekes hibák előjönni amikre nem is számítanánk. A szervízcsapatunknak jelenleg három kulcsembere van, akik minden csavar kiszedésénél ottvannak.

ketto.jpg

Ki lesz a legnagyobb ellenfél ?

A Miskolci Paulik Csabáék, őket nagyon nehéz lesz megfogni szinte lehetetlen.

Hogy álltok a Miskolci gyorsokkal ?

-Érsek Krisztián:

Igazából nekem ez lesz az első verseny miskolcon de ki ki szoktunk látogatni a gyorsokra bejönek tetszenek szeretjük főleg most ami lesz, a Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt jónak ígérkezik.
-Tóth András (SPEEDY):

Mivel én is és Pinki is helyiek vagyunk így elég gyakran járunk azokon a szakaszokon. Télen érdekesek még azok a szakaszok főleg.Tavaly nyáron volt szerencsénk elindulni Bükkszentkereszten ahol végre célba tudtunk érni, ellenben 2011-ben amikor műszaki hiba miatt kellett feladnunk a versenyt. A pálya szerintem elég technikás ezért jó versenyre számíthatunk.Remélem, hogy gond nélkül célba tudunk érni, és minél előrébb végzünk az értékelésben! Végül: Csak a Pinki Rally Team

Köszi !

harom.jpg

Fotók.: Rigó Fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://rallylikes.blog.hu/api/trackback/id/tr855243599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása