máj.
09.

Lillafüred - Mályinka: nézőktől elzárt szakasz!

Lillafüred-Mályinka ELZÁRVA !

ELZÁRVA.jpg

Május 8-án, (szerdán) megérkezett a 19. Mojito Lemon Miskolc Rally főszervezőjéhez az Észak-Magyarországi Környezetvédelmi Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség határozata, amelyben az szerepel, hogy a Lillafüred - Mályinka közötti rész mentén a védett terület teljes hosszán a verseny idején nézők nem tartózkodhatnak. Az említett részt a rendezőnek nézőktől elzárt területté kell nyilvánítani.

Indoklás: A Lillafüred-Mályinka közötti szakasz érinti a 126/2007. (12.27) KVVM rendelettel fenntartott védettségű Bükki Nemzeti Park országos jelentőségű védett természeti területét, helyenként fokozottan védett természetvédelmi területek mellett halad, valamint érinti a HUBN1003 kódszámú, Bükk hegység és peremterületei elnevezésű különleges madárvédelmi, illetve HUBN2001 kódszámú Bükk Fennsík és Lök-völgy elnevezésű, kiemelt jelentőségű, különleges természet megőrzési, NaTura 2000-es területeket.

Adamovits Márk, a 19. Mojito Lemon Miskolc Rally főszervezője hozzátette: az előzetes egyeztetések során olyan ígéretet kaptak, hogy részben nyitott lesz a közönség számára a pálya, a most megérkezett határozat viszont ennek az ellenkezőjéről tanúskodik. A rendezőbizottság éppen ezért arra kéri a hétvégi versenyre kilátogató szurkolókat, hogy szombaton este a Bükkeszentlászló - Bükkszentkereszt közötti gyorsaságira látogassanak ki.

rallytábla.jpg

Címkék: Hazai Miskolc Rally

A bejegyzés trackback címe:

https://rallylikes.blog.hu/api/trackback/id/tr905291903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása