máj.
09.

Miskolc-Korzika: 1482 Km

Duplán készül a 19. Mojito-Lemon Miskolc Rallye-ra Lukács "CSUCSU" Kornél, és csapata. A rákövetkező hét már a FIA ERC korzikai futamáé, melynek első mozzanata hétfő este esedékes, így a miskolci furam eredményhirdetése után azonnal indulniuk kell. A teljes csapat kedden követi őket.

csucsu1.jpg

Az LHG Rallye Team ez úttal kicsit tovább tervez, mint a vasárnap esti célbaérés. Onnan ugyanis még elég szoros az időterv, hogy elérjék a kompot. Így alig egy lélegzetvételnyi szünetük lesz, ahogy leteszik a Mitsubishit a miskolci Parc Ferme-ben. 

csucsu2.jpg

Talán nem tűnik könnyűnek egy versenyhétvége után azonnal egy  hosszú útra és egy még hosszabb versenyre indulni, ám az ilyen feladatok is részei voltak Kornél eddigi felkészülésének. A fizikai és szellemi felkészülés egy ilyen versenyzőnél folyamatos kell, hogy egy ilyen alkalommal járó terhelés se okozzon problémát.

csucsu3.jpg

Csucsu: Most Márk is többet költött füzetre kedvenc papírboltjában, de a csapat minden tagjától komoly szenvedést kíván az a két hét. Ugyanakkor ez a miskolcra való felkészülést nem befolyásolja: az R4-es Mitsubishi még mindig új nekem, ugyanúgy teszteltünk verseny előtt, ahogy Egerben. A futamon lesz számunkra már ismerős gyorsasági szakasz is. Igyekszünk minél inkább megszolgálni az előkelő, 7-es rajtszámot, és a lehetőségekhez mérten minél előbb végezni. Nem lehet elégszer megköszönni a támogatóinknak, hogy lehetővé teszik számunkra ezt a sűrű, de annál izgalmasabb programot.

rallytábla.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rallylikes.blog.hu/api/trackback/id/tr95290493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása