dec.
05.

Minden infó Miku Rally-ra!

Több mint 100 páros szerepel a nevezési listán és WRC-k ből sem lesz hiány! 
ideiglenes.jpg

                                                                           Kép: INNEN 

Újra Öskü, rengeteg nevező, remek gyorsok! Már csak párat kell aludnunk és elkezdődik a 17. Mikulás Rally Veszprémben. Turán Fabia WRC-vel, Zsiros az Octavia-val és a 2012 es Ford Fiesta RS WRC-vel Puskádiék várják a rajtot. Na de akkor bővebben!

3 gyorsasági várja a mezőnyt: Öskü, Kislőtér, Gyártelep. Mind a 3 gyorsaságin 2x fog járni a mezőny. A szeretett Öskü-i gyorsaságit sajnos NÉZŐK ELÖL ELZÁRT területnek nyilvánították. 

Időterv:

Képkivágás.PNG
Nevezési Lista

Műsorfüzet

 

Magyarországon először a 2012-es Fiesta RS WRC?!

Puskádiék a még itthon soha nem látott autóval indulnak a Mikulás Rally-n!  

2013-642x453.jpg

Az EUROSOL RACING TEAM HUNGARY versenyzőpárosa Puskádi János és Gódor Barna számára még a szokottnál is nagyobb puttonnyal érkezik idén a Mikulás.  Méltó zárása lesz a csapat számára a 2013-as szezonnak, hogy az idei Mikulás Rallye-n Janiék kipróbálhatnak egy csúcskategóriás versenyautót, egy WRC-t. A cikk folytatása itt 

Sajnos hóra nem igazán számíthatunk a köpönyeg.hu időjárásjelentése alapján

Képkivágás_2.PNG

www.mikulasrally.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rallylikes.blog.hu/api/trackback/id/tr465677739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása