dec.
06.

Mikulás Rally: mai napon történtek!

Nos igaz, még 2 őt kell aludnunk, hogy elkezdődjön a 17. Mikulás Rally de már ma is elég eseménydús napuk volt a versenyzőknek!

pont1.jpg

A mai nap elkezdődtek a tesztelések a 17. Mikulás Rallyra.

Botkáéknak nem igazán jött be a teszt ugyanis eléggé le rendezték a 207 es jobb elejét. 

Fotók:

botka1.jpg
botka 2.jpg
botka3.jpg

Nemrég viszont az is kiderült, hogy a kocsit meg tudják javítani a vasárnapi rajtig tehát megnyugodhatunk, hogy velük sem fog csökkenni a Miku rally indulóinak száma!

De akkor térjünk Turánékra és a Fabia WRC re!

Friciék nyilatkozata:

A mai napi is bővelkedett az izgalmakban: A teszten remekelt a Skoda WRC, ám a visszafelé vezető úton feladta az autó. A Tagai Racing Teamnek köszönhetően azonban magabiztosan állhatunk rajthoz vasárnap. A TRT-től kaptunk egy S2000 Peugeot 207-et. Holnap pálybejárás, vasárnap pedig mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb formánkat hozzuk. Köszönet illeti még Diebel Andrisékat, akik "soron kívül" matricázzák az új autót ma éjszaka.

001...jpg

 

Puskádiékról és Zsirosékról sajnos csak képeket találtunk

PPP.jpg

ppp2.jpg

ppp3.jpg

zs2.jpg

zs3.jpg

További Fotók: MGR Sportfotó, Turán MotorsportBotka Rally Team, Kovi Rally Fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://rallylikes.blog.hu/api/trackback/id/tr815679383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása