dec.
11.

A Citroen is bejelentette a 2014-es versenyzőit

3 új versenyző, új remények, a Citroen is bejelentette a jövő évi versenyzőit!

jhcd.jpg

Kris Meeke és Mads Ostberg lesz a Citroen Abu Dhabi két főversenyzője Khalid Al Qassimi nem megy teljes évet.

A csapatban teljesen új versenyzők várják a jövő évet kivéve Khalid Al Qassimi aki viszont nem megy teljes szezont. A Citroen december 16-án Versailles-ben sajtótájékoztatót tart, amelyen bejelenti végleges 2014-es programját.

02_2.jpg

Mindkettő versenyző (Ostberg és Meeke) nagyon várják a jövő évet és egy nagy lehetőségnek tartják, hogy egy olyan csapatban versenyezhetnek ami rengeteg eredményt tud felmutatni. Khalid Al Qassimi-t is láthatjuk jövőre ahogy már említettük, de nem az összes versenyen hanem csak Svédországban, Portugáliában, Olaszországban és Spanyolországban láthatjuk. Yves Matton, a Citroen Racing igazgatója Meeke-ben és Ostberg-ban is lát sikert, kezdetben a cél a "tanulás" lesz és az, hogy minél jobban megismerjék egymást mondta Matton. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rallylikes.blog.hu/api/trackback/id/tr355686603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása